Serveis

A Mas Pujol ho trobareu tot perquè la vostra celebració estigui cuidada fins a l’últim detall, no dubteu en demanar-vos tot allò que us agradaria tenir per tal d’aconseguir un dia especial. En concret, us podem oferir els següents serveis amb les màximes garanties de qualitat i satisfacció:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ESPAI

Tant l’espai interior com el jardí privat de Mas Pujol són una font gairebé inesgotable de possibilitats. Podeu accedir a diferents espais amb personalitat pròpia i crear diferents ambients. A l’interior hi trobareu un menjador amb capacitat per a 120 convidats, a més d’espais exclusius amb diferents opcions de configuració. A l’exterior, els més de 25.000 metres quadrats de jardí privat ofereixen pràcticament totes les possibilitats per a realitzar una celebració completa a l’aire lliure, gaudint de la natura i l’entorn amb la màxima qualitat i exclusivitat.

CATERING

Posem també a la vostra disposició diferents propostes de càtering perquè pugueu triar aquella que s’ajusti més a les vostres expectatives, garantint-vos sempre la millor relació entre qualitat i preu, i també el millor equilibri entre tradició i avantguarda gastronòmica.

DECORACIÓ

Tant als espais interiors com exteriors de Mas Pujol, és important crear ambients per a aconseguir que la teva celebració sigui perfecta. Carpes, chillouts, elements decoratius, espais per al lleure, jardineria, buffets, escenaris, etc. L’equip de Mas Pujol es posarà també al teu servei per a realitzar aquella idea que busques, o el complement més adient per a la teva celebració, amb estil, qualitat i els detalls més exclusius i innovadors.

CERIMÒNIA

Si vols que una cerimònia formi part de la teva celebració, a Mas Pujol també ho podem fer possible, posant a la teva disposició tots els elements necessaris.

MÚSICA

Si has pensat la teva celebració amb música, també t’oferim diferents opcions perquè puguis tenir tot allò que busques.

FOTOGRAFIA I VIDEO

Sabem que aquest és també un aspecte molt important de la teva celebració, un dels elements que t’ajudarà a recordar aquest moment tan especial. A Mas Pujol tampoc deixem res a l’atzar en aquest sentit, tenint cura que la imatge gràfica i multimèdia de la teva celebració reflecteixi amb la màxima fidelitat els moments i les emocions d’aquest dia.

foto-video

SERVEIS ADDICIONALS

La llista d’aspectes que cal tenir en compte quan vols que tot surti bé és molt llarga. Ho sabem perquè tenim molta experiència i hem aconseguit que els nostres convidats estiguin plenament satisfets en moltes ocasions. Sabem que els detalls són fonamentals, i per això posarem també a la teva disposició serveis complementaris perquè no t’hagis de preocupar de res (transport, animació per als nens, músics en directe, necessitats especials dels convidats, etc.).

contacar

I si en aquesta llista has trobat a faltar alguna cosa que consideres important, contacta amb nosaltres i farem tots els esforços perquè també el puguis tenir a la teva celebració.

Contacta amb nosaltres