Qui Som

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Mas Pujol és molt més que una masia del segle XVII en un dels millors indrets del Maresme. Volem presentar-te un espai màgic que t’atraurà des del primer moment, en un entorn que podràs fer teu i personalitzar totalment al teu gust, on podreu convertir els dies especials en dies inoblidables. I no tan sols per les característiques i l’encant de la casa principal, catalogada dins el patrimoni històric cultural i renovada fins a l’últim detall, ni pels més de 25.000 metres quadrats de jardí on es respira un entorn natural molt singular.

Sobretot, el que fa únic a Mas Pujol són les persones que estaran amb tu, que t’acompanyaran i cuidaran que la teva celebració sigui exactament tal com l’havies imaginat, o potser fins i tot encara una mica més sorprenent, exclusiva i intensa. La Cristina, l’ànima de Mas Pujol, lidera un equip de professionals amb una llarga experiència, que faran que la teva celebració sigui especial, i que tant tu com els teus convidats la recordeu com un moment perfecte.

equip

3.2IMG_4033

Per a nosaltres és fonamental que tingueu una experiència memorable, i per això posem a la vostra disposició una ampli ventall de serveis amb la possibilitat de personalitzar-los d’acord amb els vostres objectius i desitjos.

 

contacar

Escriu-nos o truca’ns i vine a veure’ns, explica’ns tot allò que t’agradaria que fos i tingués la teva celebració, i farem tot el possible perquè es faci realitat.

Contacta amb nosaltres